Wednesday, June 26, 2013

Merdeka

Merdeka!

Shoutout yang first sekali emi buat after exam abis!! giler tak excited dah abis exam.? ahakss..

Yup.. Emi berjaya abis exam untuk first sem dengan jayanya. Alhamdulillah

Dengan jerebu maha teruk, sumpah teruk.

Emi kuar exam hall, macam kat oversea!! putehhhh sangattt..

Dan alhamdulillah, kerisauan kat bumi banting, beransur dengan turunya rahmat Allah.. Hujan.. Alhamdulillah

Okehhh..

4 paper dah lepass.. Emi rasa stress sangat exam ni sebab, emi kerja dan belajar.

Honestly trouble sikit. Sebab, minggu lepas banyak keje (bulan ni banyak keje actually) dan curi-curi masa study.. Arghhh

Lama-lama, emi decided amik leave before exam. Burn lah 3 ari cuti dengan pejam mata.. adehhhh


Dannn

Actually emi tengah countdown untuk minggu depan!!

Tak sabar!

Perasan tak emi x bising dah lama pasal Doc ensem?? my dentist..

So.. minggu depan jumpa beliau!! after 3 months tu..

Mesti dia terkejut tengok muka emi yang dah terpam-pam naik.. adehh

So..

InsyaAllah, emi akan try share sikit-sikit pasal pengalaman setahun mengikat gigi dengan jayanya.

Why setahun?? heheeeeeeeeeee

condition gigi emi ok je actually..Emi pakai sebab ianya antara satu impian emi! yeahhh~


classic pict
love it
#FLORIA #putrajaya






#terasa bosan xde bende nak wat malam-malam. No Assignment, No Case study.. Arghhh

#Kesan jerebu = pale penin. Still rasa berdenyut-denyut kat pale ni..



1 comment:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe have fun di ketika cuti ;)